lørdag 28. mai 2011

Bestillingskort

I dag har jeg scrappet to kort på bestilling.. Når jeg var ferdig fant jeg ut at de passet til noen utfordringer =) 

Med dette kortet i lilla deltar jeg på en utfordring inne på http://thatsjustsocute.blogspot.com som denne gangen er: Bruk blonder, tekstil eller punchede blonder"


Jeg har brukt lilla bazzill, noteark, nydelig ark fra Maja Design, diverse blomster, liten bit fra en gammel bokside, to forskjellige blonder, og et bilde jeg har skrevet ut fra nettet.





Med dette posekortet deltar jeg på Scrapperikets utfordring nr 27 som denne gangen er: Bursdag. Utfordring nr. 30 inne hos Nordsalten- hobbyklubb som denne gangen er: Perler. Og utfordring nr. 126 hos Sukkersøtt som denne gangen er: Vis oss din stil.


Jeg har brukt en papirpose, designark og tag fra et klippeark fra Maja Design, rosa perler, 3 forskjellige blonder, tyll, bilde skrevet ut fra nettet og diverse blomster. Har stanset ut bord med en hjertepunch fra MS.



søndag 1. mai 2011

Utfordringer

Med denne LO-en deltar jeg på en utfordring hos Sukkersött, som denne gangen er: Sommerfugler, utfordring 26 hos Scrapperiket som denne gangen er: Hjerter,  utfordring 29 hos Nordsalten- hobbyklubb som denne gangen er: Monokromatisk: du MÅ bruke en av disse fargene: rød, hvit eller blå, og utfordring 29 hos Scrappekammeret: Alt er tillat

Jeg har scrappet et bilde av mitt nydelige fadderbarn. Jeg har brukt et kjempefint designark fra Riddersholm Design som jeg kjøpte på Scrapporama.

 Metallsommerfugl kjøpt hos Happy hobby, bølgepapp med crackle paint, kakeserviett, kaffefarget tagg, hvit bazill, splittbinders, halvperler, rosa blonde kjøpt hos gave&interiør på Gjøvik, Hvit blonde kjøpt på Carolinestua på Gjøvik.
Blomstene har jeg laget selv =) Faktisk første gangen jeg prøver det, og det blir nok ikke den siste. Har faktisk brukt 5 forskjellige blonder på LO-en+ en blomst i tyll. 

Barnevogn


Før påske lagde jeg min første barnevogn med oppskrift fra Maya.. =) Siden jeg ikke har investert i noen kuttemaskin ble det nokså mye klipping, men jeg ble da ferdig med den til fadderbarnet mitt skulle døpes..