tirsdag 19. april 2011

Hvitveis

Oppdaget plutselig årets første hvitveis borti gata vår før i dag, så da måtte jeg selvfølgelig plukke med meg noen =) 
Se så fine de ble oppi en av koppene fra Greengate =)

søndag 10. april 2011

Babysko

En liten smugtitt på det jeg driver med i dag... =)

Utfordring 16 Hos Kreative Krumspring: Snart påske!

Deltar med dette på Kreative Krumsprings utfordring nr. 16. Jeg har pyntet en eggekartong med påskeegg i. Har pyntet den veldig enkelt med hvit kartong, nydelig ark fra Maja Design, En tag med blonde, og selvlagde bokstaver. Har stemplet med et stempel på toppen (husker ikke hvor det er fra)..

lørdag 9. april 2011

Interiør

I dag har jeg endelig vært å kjøpt oppheng til hyllene vi fikk av faren til Jørgen.. De var egentlig trehvite, men jeg har malt de hvite.. 

Siden det er vår måtte jeg bare kjøpe disse nydelige rosa tulipanene =) De fikk plass i den nye hjertevasen jeg kjøpte hos Sjarmerende Rom forrige uke..
Hang opp den ene hylla på rommet over senga vår.. Har ikke fått ordnet bilder i rammene enda...

søndag 3. april 2011

Puss,puss, så får du en suss

I dag har jeg gjort om en tom blikkboks til et tannglass.. "Korsettet" laget jeg med inspirasjon fra http://jannes-hobbyblogg.blogspot.com/...


Stanset ut blomster av det samme designarket jeg har brukt ellers, i tillegg til en gammel bokside. 

lørdag 2. april 2011

Lerretbilder

Rett før jul lagde jeg to lerretbilder, men har helt glemt å legge de ut her på bloggen..Jeg grunna de med hvit akrylmaling og så brukte jeg en nydelig serviett fra Sagen Vintage som jeg festet med decoupage-lim.. Slik har de stått siden jul, men festet på en blonde og noen alphabet stickers fra Storytellers på det ene bildet nå i kveld..

Litt interiør

Jeg er så heldig å ha fått en del Norgesglass av min kjære bestemor, så da måtte jeg jo ta de i bruk.. Har hatt disse to på badet en stund med vaskepulver i, men det er først i dag at jeg har festet på en blonde og en liten selvlaget tag.. Syns det ble ganske bra : )


Dette nydelige hjertet kjøpte jeg før i dag på åpningsdagen til Sjarmerende Rom.. Festet på en blonde og hang det opp i stuevinduet over salongen.
Så fort jeg hadde hengt det opp kom katten løpende... =)


Legger ved et bilde av spisestua også.. På en god dag.. Det ser ikke alltid så ryddig ut der. Har kuttet bildet slik at stolene ikke vises (de er svarte.. akkurat som salongen.. jeg er ganske lei). Ønsker meg hvit spisestue og salong + bord, og ikke minst en annen farge enn "fersken" på veggene (vi leier, så får vente til vi en dag eier vårt eget sted).. Inntil videre får vi gjøre det beste ut av det =) 

UTFORDRING #27 - Kammerpikenes Lift

Jeg slenger meg på en utfordring hos Scrappekammeret. Utfordringen er som følger:
"KAMMERPIKENES LIFT – vi vil at dere tar en tur innom bloggene til kammerpikene, og finner frem et kort/en LO/ et prosjekt som dere vil lifte. Deretter lifter dere det!"



Dette var en morsom og enkel bretteteknikk.. Gøy å prøve seg på noe nytt!

Jeg har brukt et nydelig designark fra GCD studios (har heldigvis et til som jeg tenkte å bruke til en LO). Stanset ut sommerfugler med en punch fra MS, 3 brune roser fra kort&godt, stanset ut blader med en bladpunch, og pyntet med litt blingbling :)  

Er veldig fornøyd med mitt nye personlige stempel.. Valgte å bruke Frida Camilla siden jeg bruker det på bloggen.. Dessuten er jeg 1/5 som har det navnet, og det er jo litt moro:)

fredag 1. april 2011

Ny LO & Utfordring hos ScrappeHuset

I kveld har jeg scrappet en LO med to bilder av Jørgen som hopper i fallskjerm.. 
Beklager uklare og dårlige bilder, men sånn blir det når jeg bruker mobilkameraet i dårlig lys.. Har lånt bort superzoom kameraet, men spørs nok om det blir nytt speilrefleks til sommeren :)
Deltar i ScrappeHuset sin utfordring: la deg inspirere av ordet nytelse, og lage noe ut fra det!  
Jeg har brukt et designark fra cratepaper, bølgepapp, et pyntebånd jeg fikk på Bikuben, thickers, film strip ribbon fra Tim Holtz og tag farget i kaffe. De små bokstavene har jeg skrevet på vanlig ark og klippet ut, og til skyene lagde jeg en sjablong og malte med crackle paint...